Thuis

XI'AN XINLAND INTERNATIONAL CO.,LTD Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Xinland is de de Lasersystemen van de wereld belangrijke en van laserveiligheidsapparaten ontwerper en fabrikant, kunnen wij uw werkelijke vragen van lasermateriaal en analytische vermogen en veiligheidsbeschermingsinstrumenten voor u volledig begrijpen. Wij worden toegewijd aan het helpen van u naar een beste keus en een oplossing voor uw producten streven. De modulaire opties die wij gemaakt het gemakkelijker voor u om de configuratie hebben aangeboden uit te breiden toen uw eisen stegen of veranderden in furture, die zal imporve de kostenprestaties. Bovendien is het belangrijkste ding dat wij beste product met teveel concurrerende prijs aanbieden.

 

China XI'AN XINLAND INTERNATIONAL CO.,LTD Bedrijfsprofiel 0

Xinland is hoofdzakelijk bezig geweest met de producten van de Laserveiligheid ontwikkelt zich en onderzoek, en wij kunnen u leveren de bril van de laserveiligheid, het venster van de laserveiligheid, de beschermingsgolflengte van 200nm~10600nm, het groene purple van de golflengtedekking 405nm, blauw van 450nm en 473nm-, 520nm 532nm, het rood van 635nm 660nm, en infrarode straal 808nm, 980nm, 1064nm, 1070nm en 1080

de bescherming van NM, Co2-van de laser en 10600nm-van de laser. Die producten van de laserveiligheid boden wij greep de eigenschappen van hoge Optische dichtheid en goede VLT aan. Al onze producten komen Chinese standaardgjb1762-93 samen, Europees Ce standaarden207: 1998+A1: 2002, en wij hebben Ce-certificaat.

De Ontwikkelingsstatus van Internationaal Co. van Xi'an Xinland, Ltd

 

Werd Internationaal Co. van Xi'anxinland, Ltd opgericht op Mei 13, 2014 bij de Lianhu-Tak van Xi'an-Beleid voor de Industrie en Handel. Het bureauadres wordt gevestigd in Xi'an, Shaanxi-Provincie, China. In het verleden de zes jaar, zijn wij verstrekt hoog - kwaliteitsproducten en de vermenselijkte naverkoopdienst aan onze Klanten.

Het bedrijf is hoofdzakelijk bezig geweest met de ontwikkeling en het onderzoek van laserproducten en de producten van de laserveiligheid. Momenteel, zijn er twee productielijnen, is één het laserproduct en zijn componenten; andere is de producten van de laserveiligheid. De producten van het bedrijf zijn als volgt: het venster van de laserveiligheid, laser beschermende glazen, laserniveau, laserwijzer, laserflitslicht, lasermodule, laserlicht, enz. Deze producten hebben verenigbare goede commentaren van buitenlandse markten ontvangen. Het bedrijf voorziet superieure producten van uitstekende kwaliteit van goede controlesystemen, zoals materiële verwerving, materiële productie, materiële opslag, verpakking, QC systeem, vóór-verzendingsinspectie en de goede naverkoopdienst. De Bedrijf belangrijkste markt is in Rusland, het Noorden en Zuid-Amerika, het Westen en Oost-Europa, Oost- Aziatische en Zuidoostaziatische streek, enz.

De ontwikkeling van Internationaal Co. van Xi'an Xinland, werd Ltd geleden aan aan divers van probleem, kan het in 2 stadia worden verdeeld: het eerste stadium is een begin vanaf Mei, 2014 aan December, 2016.During deze periode, het bedrijf openstelde hoofdzakelijk sommige hindernissen in productie, en ernaar streefde om kwaliteit in productie en O&O eerst te bereiken In termen van leveranciers die, vereisen wij ook hoogte - kwaliteits grondstoffen op het concept kwaliteit en reputatie eerst worden gebaseerd. In het productieproces, is het ook strikt overeenkomstig nationale normen ervoor zorgen, die dat elke delen in het productieproces perfect is. Tegelijkertijd, heeft het actief sommige kanalen van buitenlandse handelsontwikkeling in buitenlandse markten, uitgebreid en stevige fundamenten voor toekomstige ontwikkeling gelegd.

Het tweede stadium is nu vanaf 2017, en deze periode is het snelle ontwikkelingsstadium van het bedrijf. De laatste jaren, onder de leiding van de van de het beleidssteun en industrie van de Provinciale Overheid van Shaanxi leiders, heeft het bedrijf zich snel ontwikkeld. Voor één hand, blijven wij uitstekende buitenlandse handelstalenten absorberen en tot de duurzame ontwikkeling van de bedrijfszaken bijdragen. Anderzijds, is de sterkte in productverrichting en netwerkbevordering ook zeer verbeterd.

 

Producttype van Internationaal Co. van Xi'an Xinland, Ltd

In termen van productproductie, is het bedrijf hoofdzakelijk verdeeld in laserproducten en het materiaal van de laserveiligheid. Met integratie op lange termijn met de markt, heeft het bedrijf nu de capaciteit zich onafhankelijk om te produceren en te ontwikkelen. De producten worden ontmoet de kwaliteitsnormen van nationale en internationale vereisten en toelaten klanten om veilig te gebruiken, is dit ook een belangrijke steun voor de ontwikkeling op lange termijn van het bedrijf.

 

Laserproducten en zijn componenten

OEM de Lasermodule behandelt puntlijn en dwarslijnstraal met de golflengte van 405nm, 450nm, 650nm, 635nm, 520nm, 532nm, 780nm 980nm enz. Ondertussen, xinland heeft ook Diverse dpsslaser voor 405nm, 440nm~442nm, 445nm~455nm, 465nm, 470nm, 473nm, 520nm, 532nm, 589nm, 635nm~638nm, 650nm~655nm, 671nm, 780nm, 785nm~792nm, 808nm, 860nm, 915NM,940nm,946nm,980nm,1064nm,1177nm,1342nm,1550nm, rgbtype.

Het laserlicht is hoofdzakelijk voor commercieel en huishoudengebruik. Commercieel, zullen Sommige grote lichten van het laserstadium en laser decoratieve lichten worden gebruikt. Met de stijgende goedkeuring van diverse culturele activiteiten en commerciële prestaties, worden de laser het doordringen macht en de rijke kleur en de vertoningsmethodes meer en meer goedgekeurd door iedereen. Het bedrijf veroorzaakt momenteel 64 soorten de producten van laserprestaties, die usedforoverleg op grote schaal of diverse prestaties zijn. In het dagelijkse leven, worden zij ook gebruikt in huwelijken, disco's, bars, KTV-dozen, enz.

 

In het huis, zijn er kleine laserproducten zoals laserwijzers en laserflitslicht. De functies en de kleuren van de laserwijzer zijn ook gevarieerd, zoals opname en aanwijzing, en de kleur kan worden veranderd. Naast 500 soorten geëindigd die - de producten door het bedrijf worden geproduceerd, het kunnen ook volgens de behoeften van gebruikers worden geproduceerd. Deze producten zijn zeer verschillend in termen van macht, vorm, kleur, waaier, functie, enz. De laserwijzer wordt gewoonlijk gebruikt door de reisgids om een lichte vlek of een licht te melden die voorwerp richten wanneer rapportering of het onderwijzen. Bovendien is het laserflitslicht ook zeer praktisch, maar het huidige binnenlandse gebruik is niet zeer uitgebreid, is er de bepaalde die vraag in buitenland, voor openluchtavonturen die over het algemeen, overleving in de wildernis wordt gebruikt, onderzoek en redding, etc. jagen.

 

De hulpmiddelen van de de hardwaredecoratie van het laserhuis zijn hoofdzakelijk gebaseerd op laserniveau. Het gebruikte hoofdzakelijk in techniekdecoratie, omvatten de belangrijkste functies: het meten of het vliegtuig ongelijk is. Zijn het de verticaal horizontaal en horizontale vlak van de outputlaser? En het kan bij nacht worden gebruikt, plus de magneet sterker wordt geadsorbeerd. Momenteel, zijn er 5 types van producten, waaronder meer dan 30 stijlen, die aan de behoeften van diverse gebruikers kunnen voldoen.

De laserafstandsmeter is een elektronisch instrument dat nauwkeurig de afstand van een doel gebruikend een parameter van een gemoduleerde laser meet. Het heeft de voordelen om speedand kleine grootte snel te meten, en op industriële meting en controlegebieden wijd gebruikt. De laserafstandsmeter momenteel door het bedrijf wordt geproduceerd is verdeeld in drie modellen van 40m, 60m en 80m die.


De lasercomponenten omvat diverse laserdelen, lasermodules, laserdioden, lasergezichten, laser scherpe modules, lasergezichten, enz. Er zijn vele types die voor gebruikers van verschillende producten kunnen worden verstrekt.

 

Het materiaal van de laserveiligheid


De lasers zijn schadelijk voor het menselijke lichaam. In sommige speciale omstandigheden, kan de blootstelling aan de laser schade aan de ogen en de huid veroorzaken. Als belangrijk menselijk orgaan, is het oog zeer breekbaar. Zodra de verwonding zeer ernstig is, kan de strenge blootstelling aan de laser schade aan het hoornvlies en de retina veroorzaken, dat tot blindheid kunnen leiden. Omdat de lasers wijd in het leven worden gebruikt, is de laserbescherming ook zeer belangrijk. Producten van de de laserbescherming van ons bedrijf zijn de hoofdlaser het beschermende glazen en venster van de laserveiligheid.

Er is geen lensmateriaal dat voor alle golflengten of voor alle bestraalde lasers geschikt is, zodat hebben de verschillende types van laser beschermende glazen verschillende lasergolflengten en stralingsbescherming. Momenteel, worden de beschermende glazen van het bedrijf geproduceerd en samen met laserlampen en zenders, evenals verschillende golflengten van beschermende glazen voor verschillende klanten verkocht. Er zijn over het algemeen beschermende glazen voor industriële productie en techniek productie. Er zijn ook laser beschermende glazen die medisch voor patiënten worden ontworpen die laserbehandeling vereisen. Het bedrijf heeft strikt overeenkomstig kwaliteitsnormen in de productie van laser beschermende glazen, geproduceerd en nu meer dan 300 verschillende types van laser beschermende glazen voor klanten aan gebruik kunnen veroorzaken.
Het venster van de laserveiligheid, terwijl de laser voor menselijke ogen schadelijk is, sommige high-energy lasers kan kwaad aan de menselijke huid ook veroorzaken. De milde straling kan worden gebrand, en de strenge straling kan causeskin kanker. (UVgolflengte 290-320nm). Deze verschillende mate van huidschade kunnen grote probleem en schade aan het menselijke lichaam veroorzaken. Daarom verhindert de generatie van het venster van de laserveiligheid effectief dergelijke situaties. In wat materiaal, zoals lasersnijders, lasertellers, de apparaten van de laserdruk enz. Zulk een veiligheidsvenster niet alleen laat de exploitant toe om effectief te werken, maar ook verzekert de veiligheid van personeel. Het bedrijf heeft meer dan 80 soorten veiligheidsvensters, met inbegrip van verschillende grootte, dikten en beschermingsbanden, die bijna alle schadelijke lasers fundamenteel behandelen.

 

 

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

China XI'AN XINLAND INTERNATIONAL CO.,LTD Bedrijfsprofiel 0

XI'AN XINLAND INTERNATIONAL CO.,LTD XI'AN XINLAND INTERNATIONAL CO.,LTD
1 2
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Handelsmaatschappij

Merken : XINLAND

Aantal werknemers : >100

Opgericht Jaar : 2014

Export pct : 70% - 80%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China XI'AN XINLAND INTERNATIONAL CO.,LTD Certificaten China XI'AN XINLAND INTERNATIONAL CO.,LTD Certificaten