INTERNATIONAAL CO. VAN XI'AN XINLAND, LTD

ERNSTIGE LEVERANCIER, DE PROFESSIONELE DIENST

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis

XI'AN XINLAND INTERNATIONAL CO.,LTD Fabrieksreis

Certificaat
Van goede kwaliteit Laser bescherming bril voor verkoop
Van goede kwaliteit Laser bescherming bril voor verkoop
Grote product en de dienst… snel levering

—— Fred Schmidt

goede leverancier

—— knock-out Sakuraij

beste kwaliteits beste leverancier

—— cosar Tarik

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Is Internationaal Co. van Xi'anxinland, Ltd een professionele optische fabrikant en een leverancier van elektronikaproducten in Xi'an-Stad, Shaanxi-Provincie van China. Xinland is gespecialiseerd in zich het ontwikkelen en het verkopen

  alle professionele laserproducten en hun componenten en Laserveiligheidsapparaten. Wij hebben 4 productielijnen voor de lasers en 1 lijn voor de laserveiligheidsapparaten. De laserproducten behandelen de rode, groene, blauwe en blauw-violette module van de diodelaser, draagbare laser, de projector van de laserlijn, laserwerkingsgebied, lasergezicht; De lasercomponenten behandelen laserdiode, collimatorlens en voeding; de laserveiligheidsapparaten zijn het venster en de laserbeschermingsglazen van de laserbescherming.

   

  Deze laserproducten worden wijd gebruikt op het gebied van het instrument van de testopsporing, militaire uitrusting, lasermedische apparatuur, laser merkend, laser, laser swinger, streepjescodeaftasten, plaatsidentificatie die, het onderwijs, machtshulpmiddelen, die het uitstrekken meten zich, snijdend etc. het merken, stadiumverlichting en laseroriëntatiepunten uitstrekken zich.

   

  De Xinlandklanten zijn hoofdzakelijk van Zuiden en Noord-Amerika, Europa, India en Australië. Xinland verleent snelle levertijd en de hoge stabiliteitsdiensten over de hele wereld aan cliënten, die Xinland helpen om goede reputatie van zijn klanten te bereiken.

   

  Op dit ogenblik, is Xinland bereikt Ce-certificaat geweest. Voorts verleent Xinland OEM de dienst aan klanten. Xinland verstrekt de Rode, Groene, Purpere en Blauwe Macht van Laserwijzers van 50mw aan 5000mw

   

  XI'AN XINLAND INTERNATIONAL CO.,LTD

  XI'AN XINLAND INTERNATIONAL CO.,LTD

   

  Levert Internationaal Co. van Xi'anxinland, Ltd 405nm, 440nm~442nm, 445nm~455nm, 465nm, 470nm, 473nm, 520nm, 532nm, 589nm, 635nm~638nm, 650nm~655nm, 671nm, 780nm, 785nm~792nm, 808nm, 860nm, 915nm, 940nm, 946nm, 980nm, 1064nm, 1177nm, 1342nm, 1550nm, rgb type.

   

  XI'AN XINLAND INTERNATIONAL CO.,LTD

   

  XI'AN XINLAND INTERNATIONAL CO.,LTDXI'AN XINLAND INTERNATIONAL CO.,LTD

   

 • OEM / ODM

  De Xinlandlaser heeft productiebeheer en Lijnen vooruitgegaan en zijn technische innovaties verzekert de hoogte - kwaliteit van allerlei lasercomponenten en LaserVeiligheidsapparaten. 

   

  XI'AN XINLAND INTERNATIONAL CO.,LTD

   

   

  De Componenten van de Xinlandlaser en de LaserVeiligheidsapparaten grepen grote schalen binnen China.Meanwhile, worden zij uitgevoerd naar meer dan 180 landen en gebieden rond de wereld, die omvatten: Duitsland, Maleisië, Japan, Italië, Rusland, Japan, Zuid-Korea, Turkije, Brazilië, India, de Verenigde Arabische Emiraten, Saudi-Arabië en andere landen.

   

  Hoog - de kwaliteit, Snelle Verzending, Goed na de Verkoopdiensten is onze hoofd het Werk Zool. Hopend kunnen wij met elk van uw geacht bedrijf in de wereld werken.

   

  XI'AN XINLAND INTERNATIONAL CO.,LTD

  XI'AN XINLAND INTERNATIONAL CO.,LTD

 • R & D
Contactgegevens
XI'AN XINLAND INTERNATIONAL CO.,LTD

Contactpersoon: Mrs. Nica Chow

Tel.: +86-13991354371

Fax: 86-29-84114350

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)